FAQ | Bookmark | Toolbar | RSS    

21 Mart, 2010, 19:05:27 *
Dobrodošli, Gost. Predlažemo da se prijavite ili registrujte, kako biste mogli da pristupite svim sadržajima Ocila.

Prijavite se sa korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

English | Español | Ћирилица | Latinica
Vesti:

Početna   Pretraga Pomoć  

Podržite Ocile klikom na nekog od naših sponzora:
Stranice: [1]   Idi dole
  Dodaj Favorit  |  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: NFL  (Pročitano 3041 puta)
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Rejector
NFL
« poslato: 02 Februar, 2008, 00:50:48 »
Monah
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Mood:

Capricorn   White Mirror - Reflects EndlessnessResonant

Superbol XLII u nedelju

Stop making love beside me, cause it hurts me so bad love, it makes me feel sad!!!

Sačuvana
Rejector
« Odgovor #1 poslato: 04 Februar, 2008, 12:31:10 »
Monah
Van mreže Van mreže

Mood:

Džajantsi novi šampioni NFL
Ponedeljak, 4. februar 2008. 10:08

Njujork Džajantsi novi su šampioni NFL. U senzacionalnom finalu "džinovi" su do titule stigli savladavši favorizovani Nju Ingland rezultatom 17:14.

Patriote, koje su na 42. Superbol doputovali sa skorom 18-0, od perfektne sezone delilo je nešto više od pola minuta, medjutim, uspeh Majamija iz 1972. godine nisu uspeli da ponove, a krivac za to bio je hvatač Džajantsa Plaksiko Bures, koji je 35 sekundi pre kraja na dodavanje Ilaja Meninga postigao odlučujući tačdaun.

"Sve što kao igrač želite jeste da u poslednjem napadu, onom koji odlučuje, imate loptu, komandujete i krećete u završni juriš. Nakon pobede nad takvim protivnikom kakav je Nju Ingland, nemam reči kojima bih mogao da opišem ono što osećam", izjavio je kvoterbek Njujorčana Ilaj Mening, MVP finalne utakmice.

U poslednju četvrtinu Nju Ingland je ušao vodjstvom od 7:3. Već na početku završnog dela Njujork je tačdaun pasom Meninga i "cirkuskim" hvatanjem Dejvida Tajrija preokrenuo na 10:7, da bi dva minuta i 42 sekunde pre kraja Tom Brejdi u "end zoni" pronašao Rendija Mosa, koji je vratio prednost na stranu Patriota 14:10.

(MONDO)

Stop making love beside me, cause it hurts me so bad love, it makes me feel sad!!!

Sačuvana
plavooka89
« Odgovor #2 poslato: 10 Februar, 2008, 13:59:35 »
Monah
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Scorpio   Yellow Warrior - Questions IntelligenceOvertone

Samo dan nakon gorkog poraza u finalu Super Bowl-a, celnici NE Patriotsa su saopstili, da zbog povreda, na tradicionalnom Pro Bowl-u, koji se odrzava svake godine na Havajima, nece ucestvovati kvoterbek Patriota Tom Brejdi, kao ni hvatac tima iz Bostona, Rendi Mos. Trebalo je da oba igraca budu starteri tima Americke Fudbalske Konferencije.

Ovogodisnji Pro Bowl, koji svake godine okuplja najbolje pojedince iz obe konferencije, zakazan je za 10. februar, 4:30 pm po istocno americkom vremenu.

Sačuvana
Rejector
« Odgovor #3 poslato: 11 Februar, 2008, 10:13:10 »
Monah
Van mreže Van mreže

Mood:

Džim Zorn je, od cele gomile velikih NFL imena, imenovan za novog trenera Vašingtona.

Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Dodaj Favorit  |  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na: