Na upit nije li to malo neobično ime, rekla nam je da je i Dino to mislio u početku, no da mu se sada sviđa. Rekla je da je ime za djevojčicu, ali i za sina Leonea izabrala baš ona.
"Ja smatram, budući da muškarci daju djeci prezime, da žene imaju pravo birati ime" - odgovorila nam je Nives na pitanje kako to da je ona izabrala oba imena.
Nismo mogli Nives ne upitati je li možda kontaktirala s ocem u proteklih šest mjeseci, budući da je u današnjem intervjuu za Arenu kazao kako je tužbu protiv svoje kćeri podnio u prosincu 2006. godine. Slovenski književnik i Nivesin otac Anej Sam tuži ju jer smatra da ga je grubo oklevetala.
Naime, Nives je jednom prilikom na upit zašto se slikala gola za Playboy kazala kako je to učinila zato što ju je otac psihički zlostavljao, da ga se uvijek bojala i prezirala ga, te da je imao uvrnuti smisao za humor jer ju je znao svojim prijateljima predstavljati kao ljubavnicu kad je imala samo deset godina.
"Nisam s njim kontaktirala, uopće nismo u kontaktu. Iz medija sam čula o tužbi i zaista ne znam kad bi suđenje moglo početi" - dodala je.
A.H. Foto: I.M.
Popularna pevačica Emina Jahović i njen dugogodišnji dečko, turski pevač Mustafa Sandal, nedavno su se verili. Iako su za protekle tri i po godine, koliko se poznaju, Emina i Mustafa nekoliko puta raskidali i ponovo se mirili, ovog puta su otišli korak dalje i vezu krunisali vereničkim prstenom. Popularni turski pevač je Eminu prijatno iznenadio tokom njihovog zajedničkog zimovanja u ekskluzivnom skijaškom centru u Sent Moricu, kada je iz džepa, bez ikakve najave, izvadio kutijicu sa vrednim dijamantskim prstenom „tifani“, i zaprosio ovu lepu pevačicu. - Prsten je divan! Ima samo jedan ali dosta veliki dijamant. Mustafa me je veoma iznenadio, iako sam, negde, očekivala da će se to dogoditi. Mustafa je u svom maniru bio nepredvidiv i darovao mi ga je onda kada sam se tome najmanje nadala - rekla je Emina za magazin „Heloo!“ i navela da je pre pristanka imala jedan zahtev. - Tražila sam da proda svoj avion. Počeo je da pilotira pre godinu dana i dva puta je uspeo da me ubedi da se vozim njime. Imam veliku fobiju od aviona koju nikako ne mogu da prevaziđem i morala sam da utičem na Mustafu da se odrekne svog ljubimca - ispričala je Emina. Još uvek nije poznato kada će stati pred oltar jer, datum venčanja nisu odredili. Ovaj budući bračni par upoznao se u julu 2004. godine, na jednoj od brojnih plaža u Bodrumu. Jednog sunčanog popodneva, Mustafa je prišao Emini, predstavio se i izrazio želju da je odvede na večeru. Dvadesetpetogodišnja pevačica je posle dugog premišljanja pristala da izađe sa dvanaest godina starijim Mustafom, i tada je sve počelo... U početku su krili svoju ljubav, a Emina je da bi otišla na njegov koncert, lagala roditelje da je na moru i sa nekoliko drugarica, skrivajući se ispod kačketa, stala je u prvi red na njegovom koncertu. Pošto je Mustafa ugledao svoju lepšu polovinu, sledeću pesmu otpevao je gledajući samo u nju. U tom trenutku, svi blicevi su sevnuli ka lepoj pevačici, a njena fotografija našla se na svim naslovnim stranama turskih tabloida. Vezu više nisu mogli da kriju, ali, poslednja godina zabavljanja je rezultirala raskidom, a Emina je tada izjavila da se nikada više neće pomiriti sa Mustafom. - Želela sam da izlazim, da se provodim, pa sam jednostavno prekinula - rekla je Emina. Kada su raskinuli, lepa pevačica je navodno počela da se zabavlja sa Markom Miškovićem. Ipak, pre nekoliko meseci Emina i Mustafa su se pomirili, ovaj put, kako ona kaže, biće to ljubav do kraja života. - Shvatila sam da su izlasci i taj provod slobode minorni u odnosu na sigurnost i ljubav koju mi Mustafa pruža - priča lepa pevačica za „Heloo!“. Kada su se pomirili, Emina i Mustafa su počeli da žive zajedno, a pevačica je vrlo brzo dobila i ponudu da glumi u jednom filmu u Turskoj. Osim toga, Emina će uskoro izdati i nov album.