FAQ | Bookmark | Toolbar | RSS    

19 Mart, 2010, 03:08:45 *
Dobrodošli, Gost. Predlažemo da se prijavite ili registrujte, kako biste mogli da pristupite svim sadržajima Ocila.

Prijavite se sa korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

English | Español | Ћирилица | Latinica
Vesti:

Početna   Pretraga Pomoć  

Stranice: [1] 2 3  Sve   Idi dole
  Dodaj Favorit  |  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  
Autor Tema: Trač Partija (Jet-set svet)  (Pročitano 7588 puta)
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Reformator
« poslato: 08 Jun, 2007, 12:18:36 »
Imperator
*
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Mood:

Gemini   Blue Storm - Catalyses Self-GenerationCrystal

Od sada u VS Klubu http://virtuelnasrbija.com/klub

Glasajte za Ocili Club! | Glasajte za PixOteku!
Buy / sell photos Here!
"Can the will of one man forge an empire?
Sačuvana
powerlegions
« Odgovor #1 poslato: 08 Jun, 2007, 12:27:08 »
Mudrac
Van mreže Van mreže

Mood:

Aquarius   Yellow Seed - Targets Flowering (Ideas)Crystal

isprljale mi se dlake na stomaku

e to je prijateljstvo,a ni pokloni nisu losi Green

Sačuvana
Reformator
« Odgovor #2 poslato: 18 Jun, 2007, 14:21:05 »
Imperator
*
Van mreže Van mreže

Mood:

Kćer Nives i Dine Drpića zvat će se Taisa

images2/NivesCimv.jpg         NIVES CELZIJUS i Dino Drpić prinovu očekuju sredinom osmog mjeseca, a Nives nam je otkrila kako će se njihova djevojčica zvati Taisa.        

Na upit nije li to malo neobično ime, rekla nam je da je i Dino to mislio u početku, no da mu se sada sviđa. Rekla je da je ime za djevojčicu, ali i za sina Leonea izabrala baš ona.

"Ja smatram, budući da muškarci daju djeci prezime, da žene imaju pravo birati ime" - odgovorila nam je Nives na pitanje kako to da je ona izabrala oba imena.

Nismo mogli Nives ne upitati je li možda kontaktirala s ocem u proteklih šest mjeseci, budući da je u današnjem intervjuu za Arenu kazao kako je tužbu protiv svoje kćeri podnio u prosincu 2006. godine. Slovenski književnik i Nivesin otac Anej Sam tuži ju jer smatra da ga je grubo oklevetala.

Naime, Nives je jednom prilikom na upit zašto se slikala gola za Playboy kazala kako je to učinila zato što ju je otac psihički zlostavljao, da ga se uvijek bojala i prezirala ga, te da je imao uvrnuti smisao za humor jer ju je znao svojim prijateljima predstavljati kao ljubavnicu kad je imala samo deset godina.

"Nisam s njim kontaktirala, uopće nismo u kontaktu. Iz medija sam čula o tužbi i zaista ne znam kad bi suđenje moglo početi" - dodala je.

A.H.
Foto: I.M.

Buy / sell photos Here!
Sačuvana
magnusartist
« Odgovor #3 poslato: 22 Novembar, 2007, 12:40:27 »
Imperator
*
Van mreže Van mreže

Mood:

Leo   White Wind - Communicates SpiritSelf-Existing

nobody expects the spanish inquisition

Popularna američka pevačica Madona ukinula je Božić u svojoj kući i svoju decu ostavila bez tradicionalnih poklona.

Madonin suprug, britanski reditelj Gaj Riči, izjavio je da njegova žena, sledbenica verskog pokreta kabale, više neće dozvoljavati svojoj deci, kćerki Lurd staroj 11 godina i sinovima Roku i Dejvidu, starim sedam i dve godine, da proslavljaju Božić.

"U našoj kući Božich se ne slavi već dve godine. Počeli smo sa ukidanjem poklona.Nakon što smo to uradili mnogo više se međusobno zabavljamo", rekao je Riči.

Madona se pridružila kabalističkom pokretu krajem 90-ih godina. Taj pokret, koji se bavi filozofsko-religijskim misticizmom, ne slavi rođenje Hrista.

B92

Јован Дучић
Sačuvana
Reformator
« Odgovor #4 poslato: 29 Decembar, 2007, 17:34:54 »
Imperator
*
Van mreže Van mreže

Mood:

Pročitajte vest:

Nikol Kidman trudna

Buy / sell photos Here!
Sačuvana
Pufna
« Odgovor #5 poslato: 29 Decembar, 2007, 19:16:05 »
Imperator
*
Van mreže Van mreže

Pol: Žena

Mood:

Libra   Blue Eagle - Creates VisionLunar

Veridba Emine i Mustafe

Popularna pevačica Emina Jahović i njen dugogodišnji dečko, turski pevač Mustafa Sandal, nedavno su se verili. Iako su za protekle tri i po godine, koliko se poznaju, Emina i Mustafa nekoliko puta raskidali i ponovo se mirili, ovog puta su otišli korak dalje i vezu krunisali vereničkim prstenom.

Popularni turski pevač je Eminu prijatno iznenadio tokom njihovog zajedničkog zimovanja u ekskluzivnom skijaškom centru u Sent Moricu, kada je iz džepa, bez ikakve najave, izvadio kutijicu sa vrednim dijamantskim prstenom „tifani“, i zaprosio ovu lepu pevačicu.
- Prsten je divan! Ima samo jedan ali dosta veliki dijamant. Mustafa me je veoma iznenadio, iako sam, negde, očekivala da će se to dogoditi. Mustafa je u svom maniru bio nepredvidiv i darovao mi ga je onda kada sam se tome najmanje nadala - rekla je Emina za magazin „Heloo!“ i navela da je pre pristanka imala jedan zahtev.
- Tražila sam da proda svoj avion. Počeo je da pilotira pre godinu dana i dva puta je uspeo da me ubedi da se vozim njime. Imam veliku fobiju od aviona koju nikako ne mogu da prevaziđem i morala sam da utičem na Mustafu da se odrekne svog ljubimca - ispričala je Emina.
Još uvek nije poznato kada će stati pred oltar jer, datum venčanja nisu odredili.
Ovaj budući bračni par upoznao se u julu 2004. godine, na jednoj od brojnih plaža u Bodrumu. Jednog sunčanog popodneva, Mustafa je prišao Emini, predstavio se i izrazio želju da je odvede na večeru. Dvadesetpetogodišnja pevačica je posle dugog premišljanja pristala da izađe sa dvanaest godina starijim Mustafom, i tada je sve počelo... U početku su krili svoju ljubav, a Emina je da bi otišla na njegov koncert, lagala roditelje da je na moru i sa nekoliko drugarica, skrivajući se ispod kačketa, stala je u prvi red na njegovom koncertu. Pošto je Mustafa ugledao svoju lepšu polovinu, sledeću pesmu otpevao je gledajući samo u nju. U tom trenutku, svi blicevi su sevnuli ka lepoj pevačici, a njena fotografija našla se na svim naslovnim stranama turskih tabloida. Vezu više nisu mogli da kriju, ali, poslednja godina zabavljanja je rezultirala raskidom, a Emina je tada izjavila da se nikada više neće pomiriti sa Mustafom.
- Želela sam da izlazim, da se provodim, pa sam jednostavno prekinula - rekla je Emina. Kada su raskinuli, lepa pevačica je navodno počela da se zabavlja sa Markom Miškovićem. Ipak, pre nekoliko meseci Emina i Mustafa su se pomirili, ovaj put, kako ona kaže, biće to ljubav do kraja života.
- Shvatila sam da su izlasci i taj provod slobode minorni u odnosu na sigurnost i ljubav koju mi Mustafa pruža - priča lepa pevačica za „Heloo!“.
Kada su se pomirili, Emina i Mustafa su počeli da žive zajedno, a pevačica je vrlo brzo dobila i ponudu da glumi u jednom filmu u Turskoj. Osim toga, Emina će uskoro izdati i nov album.

Sačuvana
Pufna
« Odgovor #6 poslato: 05 Januar, 2008, 17:40:11 »
Imperator
*
Van mreže Van mreže

Mood:

Sačuvana
plavooka89
« Odgovor #7 poslato: 12 Januar, 2008, 04:03:00 »
Monah
Van mreže Van mreže

Scorpio   Yellow Warrior - Questions IntelligenceOvertone

Suri nije ćerka Toma Kruza?

U nizu tračeva koji prate život male Suri Kruz, najnovija priča glasi da glumac Tom Kruz uopšte nije njen otac. Jedan biograf slavnih tvrdi da je Suri začeta vantelesnom oplodnjom, a da je njena majka Kejti Holms oplođena spermom osnivača Sajentološke crkve! Kruz je jedan od najistaknutijih poznatih sajentologa, koji često i sa mnogo entuzijazma hvali doktrine te sekte. Poznato je da je Kejti morala da se porodi na „sajentološki” način, u potpunoj tišini. Sada, pisac Endru Morton tvrdi da je mala Suri zapravo biološko dete L. Rona Habarda, lidera sajentologa, koji je umro 1986. godine. Morton u knjizi „Kruz: Misija biografija” ističe da je glumčeva fanatična predanost tom kultu najveći krivac za raspad svih njegovih ljubavnih veza i brakova. Navodno, Penelope Kruz je raskinula s njim, jer nije mogla da podnese „religiozno popovanje”. Inače, za Kruzovo otkrivanje sajentologije najzaslužnija je, ističe Morton, Tomova prva supruga Mimi Rodžers, koja mu je poklonila nekoliko knjiga o tom učenju.

Kruzova biografija u SAD će biti objavljenja 15. januara, a Morton u njoj tvrdi i da glumac žarko želi da u sektu uvede i slavni britanski par, pevačicu Viktoriju i fudbalera Dejvida Bekama. Morton je najavio da će se pozabaviti i pitanjem Tomove moguće homoseksualnosti, ali je glumčev advokat najavio tužbu.

„To su gluposti i laži. Gospodin koji je pisao knjigu nije pričao ni sa jednom osobom koja poznaje Toma, već svoje teorije zasniva na izmišljotinama”, saopštio je Tomov advokat Bert Filds.

Inače, Morton je početkom devedesetih godina prošlog veka objavio i šokantnu biografiju o princezi Dajani koja je u Velikoj Britaniji izazvala podeljena mišljenja. Napisao je i „Monikinu priču”, nakon seks skandala Monike Levinski i bivšeg predsednika SAD Bila Klintona. (Mondo)

e,ako je to istina, stvarno je bolesno...

Sačuvana
magnusartist
« Odgovor #8 poslato: 12 Januar, 2008, 17:21:18 »
Imperator
*
Van mreže Van mreže

Mood:

Leo   White Wind - Communicates SpiritSelf-Existing

nobody expects the spanish inquisition

Sajentologija je sama po sebi boleština. Znaš onu epizodu South Parka gde prikazuju verovanje sajentologa u vanzemaljski začetak života i slično? E, pa to nije bilo preterivanje, oni zaista veruju u to!

Јован Дучић
Sačuvana
Pufna
« Odgovor #9 poslato: 23 Januar, 2008, 13:11:04 »
Imperator
*
Van mreže Van mreže

Mood:

Sačuvana
Stranice: [1] 2 3  Sve   Idi gore
  Dodaj Favorit  |  Pošalji ovu temu  |  Štampaj  

Prebaci se na:  

Slične teme
Naslov Započeo Odgovora Pregleda Poslednja poruka
Kako se nositi s tračevima Psihologija i Saveti Iceman 0 685 Poslednja poruka 07 April, 2006, 23:01:45
od Iceman
Patenti koji neće izmeniti svet Reciklaža Reformator 0 474 Poslednja poruka 14 April, 2006, 21:37:01
od Reformator
Podelimo svet ovako: Reciklaža Reformator 0 402 Poslednja poruka 05 Jun, 2006, 15:58:19
od Reformator
Patenti koji neće izmeniti svet Blejalište Axeman 5 1115 Poslednja poruka 01 Maj, 2007, 15:39:02
od Reformator
Francuska kampanja protiv AIDS-a šokira svet Livin' OCILI Reformator 5 1261 Poslednja poruka 28 Mart, 2007, 15:26:00
od Reformator